0

Visie

InPodWeTrust is een initiatief van programmamaker Natasja Morales.

 

Natasja Morales maakt sinds 2005 met veel plezier radio. Voor FunX FM en RTV Rijnmond heeft zij ruim 15 jaar als (radio en televisie) programmamaker gewerkt. Haar grote radio passie is Chicks And The City; radio gemaakt voor en door meiden in de leeftijd 15-25, welke zij in 2005 ontwikkeld heeft en nog steeds met veel liefde organiseert, begeleidt en presenteert. Sinds oktober 2018 is zij zich met Chicks And The City volledig gaan richten op podcasts. Zij biedt met Chicks And The City graag een podium en platform voor jonge meiden en jongeren en geeft hen de mogelijkheid zich te ontwikkelen in de media. Chicks And The City is er voor iedereen, maar zet zich net iets harder in voor die meiden waarvoor het traject een verschil kan maken. 

 

Met de InPodWeTrustPodcasts geeft Natasja de bijzondere talenten die zij tegenkomt bij Chicks And The City de mogelijkheid zich ook professioneel te ontwikkelen, door hen te betrekken bij de research, regie en social media van InPodWeTrustPodcasts. Hierdoor blijven de kosten van deze podcast service relatief laag, zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit. 

 

Natasja heeft een mooi en vakkundig team samengesteld van technici, publishers, presentatoren, reporters, av specialisten en redactiemederwerkers waardoor InPodWeTrust hoogwaardige producten levert.

 

De kennis en ervaring die Natasja in 15 jaar als programmamaker heeft opgedaan, zorgen gegarandeerd voor een bijzondere, interessante en kwalitatieve podcast voor uw doelgroep. Morales maakt programma’s met het hart en gaat dus altijd op zoek naar de bijzondere en mooie verhalen achter een persoon of het bedrijf.  In alles wat Natasja doet kan zij heel veel energie stoppen en die energie ook weer overbrengen op anderen. Bij InPodWeTrust draait het om diezelfde energie, die wij omzetten in een podcast dat  aansluit bij uw luisterpubliek. 

 

Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om het mooie en of bijzondere verhaal achter uw bedrijf te horen.

“Vroeger waren spieren belangrijk voor werk, nu zijn dat de hersenen, maar in de toekomst zal dat het hart zijn”

 

Minouche Shafik