0
//www.inpodwetrust.nl/wp-content/uploads/2019/09/DSC06702.jpg

Uw Podcast, wij regelen het!

 

 

2,2 miljoen Nederlanders luisteren naar podcasts en dat aantal is groeiende. Podcasts zijn nog nooit zo populair geweest. Podcasts vormen een impactvol alternatief om contact te leggen met uw doelgroep. Een goed verhaal komt vanuit het hart of vanuit een passie. InPodWeTrust zoekt naar het bijzondere verhaal achter de persoon of het bedrijf; een verhaal gemaakt met het hart. 

 

Wij zorgen voor een mooie podcast. Wij zullen met u meedenken over de mogelijke inhoud van uw podcast en deze productie op ons nemen. Wij doen de research, voorbereiding en maken het draaiboek. De dag dat uw podcast opgenomen wordt zorgen wij voor een professioneel mobiele podcast studio met audio-technicus, bijvoorbeeld bij u op kantoor. Een ervaren presentator zal de podcast presenteren en er is een regisseur aanwezig die tijdens de opname zal zorgen dat uw podcast inhoudelijk aan al uw wensen zal voldoen.  

 

Achteraf zal de podcast worden opgeschoond (montage/ nabewerking) zodat deze in perfecte kwaliteit kan worden aangeleverd.

De service mogelijkheden van InPodWeTrust:

 

Distributie

Technisch support

Website service

Custom oplossingen

volledige hosting van de podcast van A-Z

Get It

Er zijn verschillende manieren om uw podcast online te zetten.

OPTIE 1

Wij nemen uw publishing uit handen. U laat het volledig aan ons over. Wij zorgen ervoor dat uw podcast op de gewenste platforms terecht komt zoals bijvoorbeeld Apple iTunes en Spotify. Ook komt uw podcast op de zakenpage van de website InPodWeTrust.nl.

 

Wij regelen en onderhouden uw hosting tegen een jaarlijkse vergoeding.

 

De prijs is afhankelijk van het volume van uw podcasts.

OPTIE 2

U ontvangt de podcast in een geluidsbestand naar keuze en wij ondersteunen u (als u dat wilt) in de distributie van de podcast naar het eigen en gewenste platform. De kosten van de podcast hosting zitten hier niet bij inbegrepen.

 

Wij ondersteunen u in uw podcast distributie tegen een uurtarief.

 

Graag gaan wij vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden en daarbij horende kosten. Neemt u gerust contact met ons op.